Menu
Gildia Pióra na Patronite

Doskonałe niepoznaki

rozczaruj mnie miły
wierszami
zróbmy mgłę wokół wyrazów
chcę wymiękać z napięcia
wykończona na ostrych krawędziach

rozruszaj mnie miły
lustrami
zróbmy spektakl doskonały
chcę się zbierać po nocy
w rękawiczkach noże układać do pary

12 230 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!