Menu
Gildia Pióra na Patronite

och charlie

rozczapirzone skrzydełka
lewitacja aureoli
fryzura w zgodzie z trendami
nieba

uklęknij nie czekaj
wyczuj stadninę aniołków
spójrz na mnie i potwierdź szczerze
że szatan zdobi człowieka

56 970 wyświetleń
789 tekstów
81 obserwujących
  • 1 May 2012, 11:06

    Charlie, Charlie...
    Mam puste konto w banku - noce i dni -
    ukradł mi serce, jeśli spotkasz się z nim,
    powiedz że nie chcę tych pieniędzy,
    nie... ja chcę by był.

    Tak mi się skojarzył tytuł. :)

    Reszta mnie co najmniej przeraża.

  • giulietka

    30 April 2012, 19:02

    pióro z pazurkiem...
    tak lubię!