Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zuzka

rozchylasz moje nogi,
próbując zlizać ze mnie
całą słodkość tego świata

jeszcze tego nie rozumiem, tato
mam osiem lat
i mak we włosach

(ciągle myślę że mnie kochasz)

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 17 June 2019, 06:30

    Salomon,
    jestem z tym "niepoczytnych". Ale zawsze można mi zalecić jakąś kurację.

    bystry.76, ;)

  • Salomon

    16 June 2019, 21:53

    Zaczynam się bać o czyjąś POCZYTAlność
    :'D

  • 16 June 2019, 09:27

    Lubię mocne piep...nięcie.
    Dziękuję.

  • zatopiony.wrak.

    15 June 2019, 20:01

    bardzo mocne

  • 15 June 2019, 19:35

    Osh Tyyy...
    Mocne.