Menu
Gildia Pióra na Patronite

dobrze

rozbrojona
pocałunkiem
rozpływam się
w twych ramionach
rozkoszuję się
dotykiem
twą pieszczotą
zniewolona

serce bije
niecierpliwie
dusza w duszy
zatopiona
błądzą wszędzie
usta chciwe
dobrze że jesteś

kochana

31 408 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!