Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie teraz

rozbolała Boga głowa na mój widok
że ani słowa wyduś
chciałam grzechy tłumaczyć
coś powiedzieć
prostować

spojrzał na mnie
i ze śmiechem rzekł tylko
- w wodospadzie życia są tęcze
więc zabieraj manatki
i na ziemię się wprowadź...

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    26 January 2014, 19:42

    Wspominał coś, że w sobie warto poszukać...:))

  • fyrfle

    17 January 2014, 22:48

    Fajne, a mówił coś o raju?

  • luterin

    1 January 2014, 19:39

    Nie znam Go za bardzo....ale może Onejko, Miśku...macie rację ?
    Albercie...może nie jest tak źle ?
    Naja...witaj, ślicznie dziękuję.
    dośrodkowy...jeśli pachnie... to raduje się moje serce albowiem poezję Jego ze
    wszystkich sił ukochałam...jako i Ty przecie...:)
    :))

  • Naja

    30 December 2013, 19:59

    Piękny wiersz, z pięknym przesłaniem :-)

  • Albert Jarus

    30 December 2013, 17:41

    oj przeze mnie to Go chyba nigdy nie przestaje boleć, śliczny wiersz

  • misiek45

    30 December 2013, 15:49

    Przeczytałam wiersz z uśmiechem ,Onejka ma rację Bóg to równy gośc -pozdrowionka :)

  • onejka

    30 December 2013, 11:13

    Też myślę, że Bóg, to żaden "strach na wróble", a "równy gość" ;)