Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czarny Łabędź

Rozbite lustro
Zaciśnięte w dłoni
Przecina linię życia.

Na chwałę światu
Przefarbowana
biała sukienka.
Czarne i czerwone.

Transfuzja krwi
Pobudza skrzydła.
Ich trzepot na znak
Zwycięstwa
Nad białym łabędziem.
Ciemna strona
Ludzkiej natury
Jedyną szansą
Na przetrwanie

4490 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • złośnik

    1 August 2011, 11:24

    O matko i córko, ja tego nie ogarnę!!! Aaaaaaaaaaaa........

  • obito

    1 August 2011, 01:15

    Magiczny... - o tym samym pomyślałem ;)
    To czekamy na te wiersze :)
    Spokojnej nocy...

  • obito

    1 August 2011, 01:10

    Ja chyba też. Choć oba filmy świetne to właśnie Źródło jest bardziej poruszające.

  • obito

    1 August 2011, 00:59

    Już przy tytule pojawiły się sceny z filmu przed oczami ;)

  • złośnik

    31 July 2011, 21:03

    Ech, jakie to budujące...

    Pozdrawiam, pa pa :)

  • złośnik

    31 July 2011, 20:59

    Nie mylisz się!! O to mi chodziło :) Nie sądziłam, że kiedyś będę się cieszyła, że ktoś mi coś kradnie... :)
    Dziękuję