Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zal...

Rozbita noc
i taki dzień
usmiech na zewnatrz
cierpienie w środku
mogę tak kłamać
kiedy tęsknię za tobą
mogłabym cię trzymać
w klatce lecz nie tej złotej
wzieła bym twe serce
aby mieć je w rece
jak piekny sen
pożądany bez zastanowienia
miłość się kończy
nie mogę zaprzeczać
moim marzeniem...jest jej koniec
i cierpię z żalu po tobie.

http://www.youtube.com/watch?v=PiABK37ZC8g

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • vikkka

    6 March 2014, 13:05

    Śle głosik śliczny wiersz

  • czarna mamba

    6 March 2014, 12:13

    Krysiu słodki usmiech :))))

  • krysta

    6 March 2014, 11:34

    świetny
    pozdrawiam Haniu