Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

rozbiłam się
jak bańka
mydlana

o słowa nigdy
nie usłyszane
o niespełnione
obietnice
których nigdy
nie złożyłeś
o kruche
jak szkło
marzenia

i o nas
których
nigdy

nie było

14 442 wyświetlenia
126 tekstów
32 obserwujących
  • RozaR

    1 February 2014, 08:47

    Dziecko wracaj do realu.