Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Rozbijam się
niezdarnie
od ścian Twego pożądania

Twoje ramiona
niczym dom
dla mojego serca

zbyt odległe

Nigdy nie czułam się
taka bezdomna

/Dla P/

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • kati75

    28 November 2017, 13:16

    pieknie napisane pozdrawiam;)