Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Rozbierz mnie "

Rozbierz mnie z myśli złych
Skróć cierpienia ciszę
Okryj płaszczem Nadziei
Odkrywając Miłość w Nas
Już czas

22.02.2022
22:30

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!