Menu
Gildia Pióra na Patronite

Limit.

Rozbierasz mnie z emocji
I uczysz jak być twardą.
Choć słyszę jak oddychasz
W mym sercu spadłeś na dno.

I kiedy będzie pięknie
Zapłacisz za te żarty.
Dla Ciebie będzie wszystkim
Ty dla niej nic niewarty.

4825 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
  • Merytoryczna

    26 August 2018, 09:42

    Ładne to. Karma mu wróci. Nie martw się.

  • 23 August 2018, 19:13

    Warto pisać wiersze dla "niewartego"?
    Miłego wieczorku. :))