Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

rozbierasz mnie jak cebulę
warstwa po warstwie
wchodząc coraz głębiej

a ja zaczynam znikać
pod twoimi palcami
niespiesznie

odzierając z obojętności
łuska po łusce
odsłaniasz tęsknotę bezwzględnie

a mnie ubywa w myślach
w oddechach znikam
słoną łzą wnikając
w palce twoje

nieodwracalnie
zanikam …

7394 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
  • surra

    5 December 2011, 16:45

    miło mi, bardzo :)

  • Jesień

    5 December 2011, 15:11

    piękne !

  • surra

    5 December 2011, 13:27

    Aleks zostaje mi tylko podziękować z kolejną opinię.

    Zastanawiam się czasem tylko, cóż takiego się stało,że zniknęły słowa wielu osób których lubiłam czytać.
    jakoś trochę inaczej tu....