Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

rozbieganym wzrokiem na mojej skórze
wydeptałeś ścieżkę do serca
choć myśli wciąż splątane
jak z rana włosy

- spójrz -

rozświetliło się
rozkwitło jak słonecznik

weź mnie za ręce
tam zamknięta troska
i
szczypta magii...

Sylwia Pryga

40 784 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • 6 August 2020, 19:12

    SpryCIARA. :))

  • Sylwia P.

    6 August 2020, 19:11

    To nie skąpstwo, a dozowanie doznań 😉

    od yestem
  • 6 August 2020, 19:00

    Wszystko fajnie, ścieżka całkiem qusząca, tylko to skąpstwo... trochę razi...
    szczypta... echhh... :P:D

  • kati75

    6 August 2020, 18:49

    To jutro z myślą wklej zdjęcie 🙂

  • Sylwia P.

    6 August 2020, 18:39

    Kati, kurcze szkoda że w kom nie da się wkleić zdjęcia. Mam akurat taki piękny słonecznik 😉🌻

    od kati75
  • kati75

    6 August 2020, 18:14

    🌻🌻🌻🌻🌻🙂

  • Sylwia P.

    6 August 2020, 10:50

    Dziękuję Maba, pozdrawiam czwartkowo 🙂