Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taniec

rozbestwił się smutek
widmami wspomnień
cienie przeszłości
zatańczyły ostatnie tango miłości

wzrokiem błądząc w ciemności
śledzili każdy krok rozkoszy
snując nuty melodii
dłońmi chwytali ulotne chwile

cienie balansowały na granicy
dnia i nocy

obłędny układ
goił rany tęsknoty…

23 996 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!