Menu
Gildia Pióra na Patronite

Literaci i literatki.

Równouprawnienia, parytety - nowoczesny wiersz
Twarde, żelazne kobiety, niezależne i samotne
Syntetyczne uczucia, miłość, syntetyczny seks
Harde suki, feministki, prowokacja to ich cel

Psycholoszki? Takie słowo nie istnieje
Ministry, doktorki, chcą zmieniać polski słownik
Każdy wie, iż do literatki wódkę się leje
A jak masz z tym problem, udaj się do psycholoszki

Błędne koło, ślepa pogoń w ślepą drogę..ukochane..
W większym stopniu wasze życie jest jak film Seksmisja
Sztuczny penis da Ci rozkosz i tak samotna nad ranem
Feministki dajcie spokój, potrzebny wam mężczyzna.

43 925 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
  • 24 February 2015, 10:30

    Zgadzam się, potrzebny im mężczyzna. Pokusilabym się nawet o stwierdzenie, że nie jeden , tak dla równowagi :)