Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koszenie

rośnie trawa rośnie
do samego nieba
kosiarka popsuta
naprawić ją trzeba

za linkę ciągałem
kompresji nie miała
podwórze zarośnie
Bozia pokarała

pada deszczyk pada
trawie deszczyk sprzyja
kosę sobie wezmę
mama mia mia

będzie wykoszone
po samiutkie płoty
stara ale jara
zatem do roboty

uklepałem kosę
osełką do tego
jak za PR - elu
prężę mięśnia swego

rosła trawa rosła
murawa ostała
jakże zieloniutka
świeżo zapachniała

jakże zieloniutka
świeżo zapachniała

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!