Menu
Gildia Pióra na Patronite

Potok słów do A.M

Rok temu rozbawiałeś mnie do łez
Wiedziałam, że to miłość
Dzisiaj wybieram dla nas nagrobek
To znaczy... dla tej miłości
Bo nas już nie ma

Wiem, że mnie kochałeś
Każdy to wie i każdy rozkłada bezradnie ręce
Kiedy pytam go "Dlaczego odszedł?"
Bo tego już nikt nie wie...

A Ty? Wiesz, że kochałeś?
Uczucie nazwałeś?
Po nocach płakałeś
Nie spałeś?

Zostawiłeś mnie bez słowa
Bez najmniejszej nadziei
Czas mija, ja mijam
A miłość muszę pogrzebać żywcem

2473 wyświetlenia
40 tekstów
0 obserwujących
  • 12 November 2018, 19:03

    Smutne, ale ładne.
    Pozdrawiam. :)