Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rodzina

Rodzina to nie jest kpina
Rodzina jest jak Piękna Chwila
Ciepła Rodzinnego nie porównasz do niczego
A wszelkie Szczęście i to Pięknego
Jest stworzone przez Boga Żywego

2736 wyświetleń
24 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!