Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

więcej tego błędu nie popełnię

rodzić się w niej od nowa
umierać z nią jak zawsze
tylko po to
by zdegradować własne uczucia

z każdym odejściem
zbliża mnie do siebie
oddala mnie ode mnie
żegna nieśmiałą ciszą

a ja czekam krzycząc
bezwładnie macham ręką
nie po to, by ją pożegnać
jedynie by dostrzegła mnie z daleka... gdy będzie wracać

11 114 wyświetleń
103 teksty
37 obserwujących
  • prohibitum amor

    14 June 2021, 22:10

    piękne ;)

  • mercy

    17 March 2013, 15:11

    Dobre, bardzo dobre!