Menu
Gildia Pióra na Patronite

Radość

Rodzi się ona ze świadomości.
A nigdy nie wiesz kiedy zagości.
Wszyscy na nią wciąż czekają,
Aż za głowy się chwytają.
A ona macha do ludzi,
Krzyczy, że jej się nudzi.
Aż mnie przepełnia trwoga,
Bo tyle jest darów Boga...
A ja tak w dal zapatrzona,
Za tą radością wciąż wołam.

13 602 wyświetlenia
129 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!