Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zauroczenie

Robiło się ciemno,
lecz nie położyłam się spać,
nie potrafiłam.
Napiłam się wina
i myślałam czy cię zauroczyłam.
Lecz nie o to mi chodziło
Nie twoje zauroczenie dla mnie ważne było lecz twoja miłość.
Zabrałam już serce twoje?
Myślałam jeszcze wtedy ,że dam rade bez ciebie , a dziś ,a dziś.......

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • Polna

    26 March 2017, 21:38

    Dziekuje....

  • Cris

    26 March 2017, 19:55

    ''a dziś, a dziś.......'' ciekawy, ładny.