Menu
Gildia Pióra na Patronite

minus

redukuję godziny
coraz głębiej - odbudowuję
antymetr
po antymetrze ciało z dymensji ujemnych
zegarek zmienił nadgarstek
gdy spoglądam po raz drugi
jest wcześniej

... a ciebie jeszcze nie ma

30 302 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!