Menu
Gildia Pióra na Patronite

* BUBULKA *

Recytacja :
http://www.youtube.com/watch?v=8t0o-wnTno4
Kochana Bubulko, serduszko Ty moje,
Ty sensem jesteś mojego życia.
Od rana samego myślę o Tobie
I kocham najbardziej z wszystkiego na świecie.

Więc uwierz mi, moje najdroższe kochanie,
że tylko Ty jedna w mym sercu gościsz
i Ty tylko w nim na zawsze zostaniesz
i nie masz powodu do żadnej zazdrości.

* Dla Joasi *

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    25 December 2016, 16:56

    Wiem.

  • Michaelowa

    25 December 2016, 16:47

    Kocham Cię Misiu ❤❤❤❤❤❤❤