Menu
Gildia Pióra na Patronite

ostre więzi

ręce skrępowane
ostrzem słowa
nie rozerwie
więzów nie rozsupła
chcąc pomocy
będąc ślepym
na głupotę
ginie się
z powodu tępoty

92 588 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!