Menu
Gildia Pióra na Patronite

INVICIBLE DREAM (piosenka)

http://www.youtube.com/watch?v=DrPK9FBbdx8
REBUY YOURSELF YOUR INVICIBLE DREAM
REBUY YOURSELF AWAYNESS
DENY YOURSELF THAT YOU DON'T WANNA ME
DENY YOURSELF YOU'RE HELPLESS
TREES ARE SO TALL AND I WONDER IF THEY SEE
FROM UP ABOVE THEIR MADNESS
REBUY YOURSELF YOUR INVICIBLE DREAM
DENY YOURSELF, YOURSELF BABE

'CAUSE I'VE BEEN WEARING CROWN
BUT I'VE BEEN ROLLING DOWN
AND I HAVE LOST MY WAY ...
I'M NOT SURE IF IT'S FINE TODAY
SO NOW I JUST WANNA SAY

(repeat first verse)

'CAUSE YOU DON'T NEED TO FIND ...
THOSE THINGS ARE EVERYWHERE AROUND
AND YOU JUST NEED TO KNOW ...
THERE'S NOWHERE THAT YOU CANNOT GO!

(repeat first refrain)

REBUY YOURSELF YOUR INVICIBLE DREAM
REBUY YOURSELF ... (x4)

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!