Menu
Gildia Pióra na Patronite

rdzawe szpilki jesieni
nagrabiły sobie
wywołując burzę wśród liści

latarnie oświetliły oddech

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!