Menu
Gildia Pióra na Patronite

Raz i dwa
Biegniemy w tańcu tak
Patrzymy leżąc tam
Uciekam ja bo ty...

Nie mogę z tobą biec
Patrzę za tobą w dal
Uciekam (gdzieś czy tam?)

A inni inni mówią
Rozwijaj się kochanie
Nie wolno leżeć ani stać

Uciekam ja bo ty
Chcesz robic coś a ja nic
I biegnę dalej
I tęsknię bo bez ciebie
(Ja to tyy)

Szukam ciebie dookoła

Uciekam ja
A ty...(?)

1893 wyświetlenia
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!