Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez ładu i składu

Raz za razem
przekładka, porządkowanie.
Kolejna przeprowadzka
na nowiutką półkę
bibelotów, drobiazgów, perełek
miłych oku gratów
zgromadzonych w swym m1.
W domu co rusz nowe zdobienia,
by pięknem się otoczyć
i stworzyć miejsce zgrane
czystej, uporządkowanej głowie.

Lecz serce nadal w nieładzie.

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!