Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gra z diabłem...

Raz z diabłem w karty zagralam twoja miłość to moja wygrana.
W zamian duszę mu oddać miałam to Diabła miała być wygrana.
Pierwsza partię ja wygrałam:
Twoje pocałunki dostałam.
Pach i druga moja wygrana.
Hura twoje spojrzenie uzyskałam.
Trzecia tura była trudna
walczyłam jak durna.
I ta też była moja bo w zamian dostałam twój czas spędzony ze mną.
I mimo że wygrywalam...
I codziennie coś Twojego dostawałam,to niestety najważniejsza rude przegrałam.
Twojej miłości nigdy nie uzyskałam chodź tak bardzo się starałam.
Diabeł stoi tam na dole...
Robi miejsce w swoim kotle.
Czeka już na ma duszę...
Ja powoli już bez Ciebie się duszę....

36 717 wyświetleń
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!