Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wamp

Raz w tygodniu,
tak z wieczora,
do sypialni
pcha się zmora.

Strach nawiedza
niespodzianie,
włazi w łoże
na kochanie.

Powab w swą
urodę syta,
pragnie mnie,
a mnie nie pyta.

Wzrokiem zżera,
dłoń dotyka,
czułych pieszczot,
nie unika.

Widmo piękne
w swej postaci,
chęci łakną,
pieniądz płaci.

Tak na jawie
obraz ten,
pragną żądze,
a to sen..

2527 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!