Menu
Gildia Pióra na Patronite

SERCE vs MóZG

Raz mózg zimnymi myślami ogarnięty
serce pełne ciepła wyzwał do pojedynku
i w stu procentach swej wygranej pewny
przystąpił do walki bez żadnego wysiłku ...

A serce z całych sił swoich
podbiegło i mózg zimny mocno uściskało
i topiąc lód zmieniło ciepłem swoim
myśli w pozytywne i pomagając mózgowi wygrało.
http://www.youtube.com/watch?v=6IEeSb-rP78

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    21 August 2019, 19:20

    I THANK ALL THREE OF YOU! Dzięki straszne wam, jesteście super :D

  • nicola-57

    21 August 2019, 15:06

    Piękno tworzysz...I za to Ci dziękuję. Pozdrawiam. :)

    od Moon G
  • sprajtka

    21 August 2019, 13:41

    Podzielam zdanie Kamila

    od Moon G
  • Kamil Borkowski

    21 August 2019, 11:59

    Byłem przekonany, że to jest jakiś cover, ale widzę, że muzyka i tekst są Twoje. Fajny kawałek, serio.