Menu
Gildia Pióra na Patronite

niemy krzyk

raz dwa
trzy
oddech
uśmiech
raz dwa
trzy

dzień dobry
do widzenia
raz dwa
trzy

raz dwa trzy
spojrzenie
oddech
uśmiech
tak,kocham

raz dwa
to był właśnie
jej niemy krzyk

17 195 wyświetleń
197 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!