Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

rano i wieczorem
wypowiadam modlitwę
do ciebie Boże

spotkałam aniołka
miał umorusaną buzię
zgubił rodziców
na rozstaju życia

czerstwą kromkę chleba
popijał łzami

siedział przy nim czarny kot
ktoś powiedział - na szczęście

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    22 November 2019, 08:13

    Dziękuję.
    Cieszę się, że zaglądacie do mnie.
    Serdeczności.

    od Cris
  • Cris

    22 November 2019, 00:47

    Wzruszająco

  • Malusia_035

    21 November 2019, 09:23

    Rozkleił mnie ten "Aniołek z umorusaną buzią", Smutny ale ładnie napisany :)

    Pozdrawiam Motylku :)