Menu
Gildia Pióra na Patronite

Popełniam "się" w deszczu


Rano decyduję, czy dziś udaję kobietę, czy zostaję facetem, to zależy od trudności, komplikacji dnia. Jeżeli wyjątkowo skomplikowany - wybieram kobietę. Łatwiejszy - spokojnie, jestem facetem i do tego wyjątkowo leniwym i niezależnym.

~ Krystyna Janda "Różowe tabletki na uspokojenie"

próbuję dowiedzieć się ile jest we mnie mężczyzny.
lub jaką jestem kobietą. rano. wśród całego nieładu
- zostaje tylko cień na szybie, w którym przeglądam
najnowsze wiadomości i pogodę. ta ostatnia - ważniejsza.

zdecyduje jaki grad spadnie dziś na twoje barki.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 12 November 2013, 12:07

    Hmm.. nie Ty jedna masz... problem z wąsikiem. :P:D
    Byłoby niezłe, gdyby ten facet nie był taki leniwy i obrzydliwie niezależny. ;)
    Janda takie rzeczy mówiła po... tabletkach. ;)
    Pozdrawia Cię moja wewnętrzna kobieta, bo ja Cię traktuję, jak Ty mnie. :)

  • 12 November 2013, 12:00

    To dobrze :)))))

  • sprajtka

    12 November 2013, 11:10

    ...może, ale to raczej mnie cieszy niż martwi;)

  • 12 November 2013, 11:02

    To może potrwać :D ;)

  • sprajtka

    12 November 2013, 10:44

    ...do przemyślenia...