Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy warto ?

rankiem
człowiek
przed domem
jak szafa bez drzwi

czeka

ciało jego drewniane
dłonie na ustach
tylko oczy
wybiegły w przyszłość

deszcz

974 wyświetlenia
12 tekstów
4 obserwujących
  • giulietka

    26 December 2011, 22:21

    W deszczu wszystko odczuwa się bardziej...