Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

rankiem czas płynie dziwnie szybko
w przeciwieństwie do innych części dnia
ranek nie jest śpiochem i drzemek sobie nie robi
a dokąd mu się śpieszy nigdy nie mówi
i tak szybko odchodzi że nie zdążysz go zapytać
czy wsiada w pociąg czy w taksówkę
wróci rankiem
to wiem

29 248 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • Gaia

    2 July 2015, 13:02

    tak się właśnie zastanawiam, czy to jest wiersz. Hm... i nie wiem

  • krysta

    2 July 2015, 12:53

    ciekawy wiersz.
    pozdrawiam Luna :)