Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozczarowanie

rani zaufanie,
drąży serce,
wyciska łzy,
konfrontuje,
szydzi z naiwności,
porzuca iluzję.

Któż nie doświadczył?
Kto nie wybaczył?

57 049 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!