Menu
Gildia Pióra na Patronite

**Rainbow**

**Rainbow**
Kolorami namaluję
ci tęczę.
W oczach moich świetliki
będą błyszczały
a na twarzy uśmiech rozpromieniony.
Serce roztańczone
tysiącem barw,
a dusza z anielskim łoskotem
fruwająca w niebiosach.
Poprowadź mnie
za rękę na te łąki świetliste
na dywany maków,gdzie kłusem
biegają konie
w cudownym teatrze życia.

65 875 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • Adnachiel

    16 November 2017, 13:04

    Bardzo piękny wiersz!

  • kati75

    16 November 2017, 08:52

    a ja zauważyłam Ciebie;))) reszta się nie liczy Iwonko,ja też robię błędy,więc pozdrawiam po raz drugi;)

  • I.Anna

    16 November 2017, 08:49

    * myślałam o całkiem podobnej... miało być, za dużo myśli na raz i od razu błędy:)
    jeszcze raz pozdrawiam

  • kati75

    16 November 2017, 08:46

    Dziękuję Iwonko;)życzę Ci pięknych kolorów jesieni przeplatanych słoneczkiem;)

  • I.Anna

    16 November 2017, 08:31

    o dokładnie tak się dziś czuje, moja dusza też tęcze rysuje , nawet myslałam nad całkiem podobnej tematyce wiersza:)
    Ślicznie napisane
    Pozdrawiam serdecznie