Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strażnicy

Radość, Nadzieja, Miłość i Szczęście.
To cztery anioły opiekujące się nami starannie,
Na wielkim biało stalowym życia okręcie,
Smutek, Złość i Nienawiść zwalczają nieustannie.

A kiedy czujesz, że jest bardzo źle,
I szczęścia nie przynosi nawet złota podkowa,
Stań przed lustrem i spójrz w oczy swe,
Weź drugą szansę i zacznij ten zły dzień od nowa.

1384 wyświetlenia
11 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!