Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciągłe pytania

Pytesz się życia dlaczego tak jest.
Że ciągle umyka nam czas, że twoje życie to iluzi czar.

Tyle cierpienia jest włokół nasz, i tu na ziemi szanuj swój czasz bo wiesz przecież że życie takie jest, że wsysztko na świecia ma swój kres.

Ciągle się pytasz, Dlaczego, po co i jak,
Co ja zrobiłem z tym życiem nie tak,
Aż w końcu zrozumiesz że życie ma gorzki smak

2333 wyświetlenia
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!