Menu
Gildia Pióra na Patronite

Indywidualizm...

Pytasz kim jestem
nie bez znaczenia
gdzie pragniesz
zrozumieć gorycz

Zaplataną o chłód
dzieki któremu
powstała twierdza
oddzielająca mój

Świat o charakterze
indywidualistki
od ludzi śpieszących
za poprawą jutra...

03.10.2015

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!