Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Jak roszada ~~


Pytasz co u mnie
Cóż bez zmian
Beztrosko mija
Każdy dzień

Czasami bywa
Całkiem dobrze
Ale niekiedy
Jest mi źle

Przychodzą chwile
Zadumania
Gdy sens do życia
Znika gdzieś

Za chwilę jednak
Jest inaczej
I nagle można
Wszystko znieść

Bywa pod górę
Jak to w życiu
Zło się wydaje
Farsą..snem

Kolejny dzień
Nas zaskakuje
Jest jak roszada
Dziś to wiem.

109 551 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • 31 October 2015, 22:57

    Taka roszada może nastąpić z dnia na dzień, a nawet w ciągu dnia.
    Taka roszada może zaskoczyć i sprawić że wszystko się da
    Taka roszada może wszystko zniszczyć i pogrążyć
    Taka roszada może w każdej chwili nastąpić

    No cóż "Czasem słońce, czasem deszcz"
    Pozdrawiam.

  • krysta

    30 October 2015, 16:40

    miło czytać Cię Agnieszko...

    ''Kolejny dzień
    Nas zaskakuje...''

    Pozdrawiam serdecznie :)

  • onejka

    30 October 2015, 12:51

    Jakiś czas nie było Cię Agnieszko, fajnie wiedzieć, że u Ciebie "jak to w życiu" :)