Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nadzwyczajność "

Pytanie
Czym - kim jesteś...
Nadzwyczajności moja?
Słońca wschodem
Smakiem kawy
Czekolady goryczą
Tęsknoty blaskiem
Cierpieniem
Kim jesteś?
Cały czas pytam, bo
nie wiem
Może...
Blaskiem Twych oczu
Dłońmi czułymi
Myślami ciepłymi
Ustami spragnionymi
Morza kolorem
Szumem wiatru
Lilakiem kwitnącym
Konwalią (nie)winną
...
Tą chwilą?
Moim teraz?
Za każdy razem
Jesteś inną
Nadzwyczajności
Moja
Kocham i tęsknię.
Kocham i cierpię
Niszczę i tworzę.
Piękno niszczenia
W Tobie się kryje?
Jeszcze serce bije

281 678 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!