Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twoja odpowiedź

Pytam Cie kochanie o tak proste rzeczy
nie są one trudne, tu mi nie zaprzeczysz
pytam czy mnie kochasz?
a ty mącisz w głowie, że o tej godzinie z późno na rozmowę.
Więc pytam inaczej czy Ty i ja zawsze...
a ty znów odpowiesz oj ty mój głuptasie....
Mówisz że powiedzieć kocham bardzo łatwo
Powiedz będę Twoja! ale co znów słyszę:
ty marudo moja...
Mówisz że gdy powiesz poczuję się pewnie
powiedz mi kochany...moje serce więdnie!

Chcę się poczuć pewnie przecież o to chodzi...
powiedz mi że KOCHASZ! Nic nam nie zaszkodzi...

5426 wyświetleń
60 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!