Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie pasuje

Pytają ludzie
Co ona widzi
W chłopaku
Co ma twarz
Jak to oni mówią
"Dołna"

Mówią ludzie
On do niej
Nie pasuje
Bo urodziła ją
Pani magister
A jego matka
Ma osiem klas

Zasypiają ludzie
Po serialu
W narodowej
Śniąc o miłości
Która do nich
Nie pasuje

https://www.youtube.com/watch?v=3vurIbJo3sY

103 080 wyświetleń
1196 tekstów
141 obserwujących
  • Adnachiel

    11 April 2017, 12:43

    Wow! Świetny wiersz!

  • szpiek

    11 April 2017, 12:19

    Dzięki ;-)

  • Salomon

    11 April 2017, 12:05

    Podoba mi sie
    Choć nie pasuje...
    :)