Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nietubyć

pustynia ma wiele przestrzeni
na piasek i cały ten niepokój
który nie pozwala odchodzić z wiatrem

a słońce patrzy tak mało
jakby do skończenia świata
zostało nic więcej

później już tylko trwa się
do minimum własnej dłoni
sadząc od nowa
(30.01.2013)

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!