Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustynia

Pustynia

Na pustyni płaczu
Wśród skorpionów strachu
Jestem.
I czekam.
Czekam na znak z nieba.
Szczęśliwie i hojnie.

Z pełnym koszem daktyli, przy zimnej oazie
czekam, aż deszcz spadnie.

3844 wyświetlenia
20 tekstów
2 obserwujących
  • Malusia_035

    5 August 2015, 20:19

    śliczny

    Pozdrawiam :))

  • Cris

    5 August 2015, 19:38

    bardzo ładny.
    pozdrawiam :)