Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pustka

Pustynia istnienia
Ziarenka losu
Czasu wiatr rozwiewa
W przestrzeni układa

Wydmy tajemnic
Niepewności i lęku
Doliny pustki bez końca
Zmęczenia i bezsilności

Oazy spokoju
Z zieloną nadzieją
Oraz z wodą odrodzenia

Tak oto pomiędzy tym wszystkim
Życie dom swój buduje
Czas i przestrzeń ziarenko losu daje i odbiera

https://www.youtube.com/watch?v=j89943p_SrQ

66 744 wyświetlenia
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!