Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Pusto mi tutaj samej
W moim wnętrzu strach
Dajcie człowieka do podpory.

*Okrótek I

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • fyrfle

    23 April 2015, 20:44

    to,to chociaż

  • 23 April 2015, 14:48

    mglista- proszę brać i się częstować ;)

    fyrfle- jeśli się będziemy chwiać razem, to przynajmniej nikt nie upadnie sam.

  • fyrfle

    23 April 2015, 13:33

    Chwytam Cię, sam chwiejnym będąc.

  • 23 April 2015, 13:26

    zabieram do myśli ulubionych:)

  • 23 April 2015, 10:46

    Miniaturki są najbardziej czytelne.
    Dziękuję za opinię, pozdrawiam Łucja ;)

  • krysta

    23 April 2015, 10:32

    wymowny mini.
    pozdrawiam :)