Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pojutrze

Pustki niebytu przestrzenie
Nieznane wczoraj
Co żegna cieniem

Promienna stworzenia świta
Przybyło dzisiaj
Chojnie chce witać

Zamglone zarysy drzewa
Gdzie owoc jutra
pokusą dojrzewa

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!